22 de març del 2011

Pensaments en espai x


Endavant, no cal que truquis. Ja has estat aquí altres vegades. Passa i tanca la porta darrera teu. Avui ets el meu pensament en espai x, i en aquesta equació irracional, la x ets tu.

Avui tornarem a fer ballar plegats els nostres pensaments en aquesta dimensió que només tu i jo compartim. Anirem a passejar, si vols, muntanya amunt, fins el turonet. Omplirem llibretes verdes amb les nostres llistes de preocupacions. Viatjarem a les Mèrtoles de nou, sense equipatge. Ens asseurem a terra sobre en Carl Flesch per no embrutar-nos el cul. Observarem l’estrany viatge de la papallona-crisàlide-cuc-papallona-cuccrispallona. Comptarem les fotocòpies de la filosofia de la vida. Pararem l’orella per esbrinar d’on ve aquest ocellet que refila. Teixirem un jersei de llana fina per a princeses amb cabells blancs. Omplirem parèntesis a les fosques.

Correm, saltem, plorem, emprenyem-nos, discutim, sufoquem-nos, atrevim-nos, riem, perdonem, juguem, ensenyem, cridem, emocionem-nos... Fem el boig aquí dins fins que sigui hora de marxar!