19 de gener del 2011

Dra Jekyll, Mrs Hyde i Apireta

Un cas estrany, aquest, certament.

Un dia, sóc la pols en suspensió d’un contrallum, càlida, fugissera, etèria. Un altre, sóc un ull mordaç, nyam!, que t’empipa a llambregades. El següent, sóc la tinta d’un bolígraf que ja no fas servir; però l’endemà sóc la lletra més gastada del teu teclat, la que ja m’ha robat l’empremta del dit. I torno a ser el llaç setinat que guarnia els teus cabells i decorava el teu somriure. Fins i tot he estat xiclet de maduixa a la sola de les teves sabates noves. I si abans d’ahir era una dècima de febre que jugava al teu front, ahir era la fulla d’un ganivet que tallava llengües. Però no et preocupis, perquè demà seré cirurgiana d’errors i desencerts. I demà passat ja és massa lluny per saber res.

3 comentaris:

  1. No hi pateixis gens, geni de la ploma meravellosa. Per mi sempre seràs la Laura, encara que siguis tot això, i més. Com tothom, al cap i a la fi, encara que no sempre t'ho creguis.

    ResponElimina
  2. Quatre murs de pedra massissa
    porta amb pany i forrellat
    romany al peu de l´espadat
    amagat per una bardissa.

    fortalesa inespugnable
    bastió de pau segura
    l´eternitat hi perdura

    El vent l´assota sens pietat
    la pluja li llepa el rostre
    s´aixopluguen sota el sostre
    el filòsof i la veritat.

    Sóc un ésser camaleònic
    avui ocell demà niu
    dins meu hi viu
    aquest castell rònic.

    ResponElimina
  3. Caram, això de l'anonimat despista una mica... però gràcies pels vostres comentaris. Potser sí que sóc una mica descreguda,però la Laura aquesta no sé qui és!

    ResponElimina